Serge Mouille

Det finns två lampor i den här världen som jag verkligen verkligen vill ha. Den ena är en Jieldé (eller tre eller så..) och den andra är en vägghängd tvåarmad Serge Mouille (de andra funkar förstås också fint, men om man ska vara lite kräsen menar jag). Den förstnämda känns ju mer som en realistisk önskan. Därför att prislappen på en Serge Mouille är några tiotusentals kronor och det är hemskt synd eftersom det försvårar köpet något :).

När jag surfar runt på nätet sparar jag ofta ner bilder jag finner inspirerande och om de inte är tänkta att användas i bloggen så struntar jag oftast i att anteckna källan, som då givetvis glöms bort. Så hav överseende!


Näst sista bilden hade jag källa på och den kommer från Studioilse! (Edit: Det är ju ingen Serge Mouille på just den bilden, men den är god nog :))

Här kan ni förresten köpa en om någon blev sugen..Kommentarer
Postat av: Tess/Stylish-B.se

Då blir jag inte lite avis på dig som får bo där =)

Bodde i Linné en liten runda för några år sedan. Saknar det som bara den.Vilken kreativ lampa den tvåarmade var, speciellt i sovrummet där de satt 4 lampor i 1.Gillar din blogg btw. Ha en härlig helg.

kram // Tess.

2010-05-15 @ 16:36:17
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Åse - Interiörguiden

Vilken fantastisk lampa, den har jag aldrig sett förut.

2010-05-15 @ 18:15:04
URL: http://interiorguiden.blogspot.com
Postat av: Proforma

Jieldé känner jag sådär för men Serge Mouille... ojojoj! Har själv haft med den fjärde bilden i ett inlägg för längesedan men hade ingen aning om vems lampan var, nu vet jag! Men den lär bli en dröm även hos mig!

Så gulligt inlägg du gjorde om awarden, tack! :)

Kram Irene

2010-05-15 @ 18:29:01
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: mathilda

hej! första gången jag kikar in här.. Glad att jag gjorde! Grymt inspirerande blogg, med fina bilder och man får verkligen idéer. Jag ska snart göra om mitt sovrum och jag vet inte riktigt hur jag vill ha det än.. ;)

2010-05-28 @ 17:16:34
URL: http://tildabus.devote.se
Postat av: fake oakley

Sunrays are harmful for your eyes, skin and hair. You can protect your skin from sunburns by using a sunscreen lotion but unfortunately there are no lotions or eye drops to protect your eyes from the sun. Hence, <a href="http://www.fakesoakleysunglasses.net/">fake oakley</a> are right what you need.

2012-04-20 @ 09:30:22
URL: http://www.fakesoakleysunglasses.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0