Vintage café

Fotografen Birgitta Wolfgang Drejer har en extremt imponerande portfölj och jag har genom åren fastnat för många av hennes arbeten. Tidigare har man bara kunnat se små pluttiga bilder på hennes hemsida, men efter en bloggrunda häromdagen ramlade jag in på Sisters Agency igen - och det är en riktig guldgruva med inspiration och man hamnar lite i inredningshimlen.

Jag fastnade för detta supermysiga hem för det kändes som att jag vill vara bästa kompis med den som bor där och få komma dit precis när jag vill på fika :)!







Parisloft

Helt underbart och personligt hem med en härlig stilmix av gammalt och nytt!


Bilder Marie Claire Maison!


Christine Rudolph

Ingen nying i bloggvärlden men va sjutton. Jag gillar mycket! Älskar styling när den inte är så stiff och clean utan mer slarvig och bryr mig not. :) Får en skön känsla av de här bilderna i alla fall!



Bilder Stylist Christine Rudolph


God fortsättning!


God fortsättning på er! Hoppas ert 2011 blir precis så som ni vill ha det.. och lite till!



Perpetual Calendar!

Årets första inlägg vill jag ska handla om det som upptar det mesta av min tid just nu. Japp, MissLo! :) Det är så himla kul att försäljningen har börjat dra igång nu med den ena ordern efter den andra. Det här är så mycket roligare än vad jag vågat drömma om. Och extremt glad och djupt tacksam är jag också över att flera av er har uppmärksammat MissLo på era bloggar *kramar*. Jag kommer snart ha en egen sida till er på shoppen med länk till era fina inlägg ♥.

Lite nya produkter vill såklart också vara med och trängas lite i det här inlägget :). Så de kommer här:





Glöm inte att det går att besöka min fysiska butik i Göteborgs Haga också. Där får ni liksom dessutom en dubbeldos av härlig inredning eftersom vi är som två butiker i en kan man säga. Jag hyr ju min del av finaste Elisabeth som driver anyhow.se så ni hittar oss båda där :).






PS! MissLo finns också på Facebook - Klicka HÄR för att komma till sidan och väl där är det bara att klicka på Gilla-knappen!


RSS 2.0