CreativeActivity hos Coorda Magazine!

Kika gärna in till Coordamagazine och läs reportaget om Creative Activity som veckans bloggtips! Här är en direktlänk också! :-)


Totalrenovering i Brooklyn

Hade jag inte bott i en hyreslägenhet så hade de övre köksskåpen rykt för längesen. Jag tycker det är så snyggt med enkla hyllor där istället. Paret som bor här har renoverat hela lägenheten från topp till tå. Kika här för både före och efterbilder!Ny Times!


Nostalgi i Bagggården

En gammal bilverkstad gjordes om till ett bohemiskt industrivintagehem. Jag flyttar inte gärna in då det var aningens för mycket färg och mönster och lite för mycket åt det lantliga hållet för mig, men jag kikar gärna runt en stund och tar med mig en och annan idè, och en och annan möbel till mitt eget hem :).Bilder från Mad&Bolig!


Graffitistyle

Det här hemmet ligger i Tyskland och tillhör en före detta graffitikonstnär. En annorlunda och streetcool mix av möbler, detaljer och konst. Bordet har han byggt själv och skåpet är arvegods som han piffat upp med stickers. De ruffiga väggarna sätter pricken över i:et och ger lite känsla av en graffitismyckad betongförort.

Bilder från Ny Times!


Tävlingstips!

Hos Helena på Room & Serve kan man just nu, lagom till Alla Hjärtans dag, tävla om ett fint silversmycke från Funky Marie!Bilden är lånad från R&S!


Tara Donne

Snygga miljöer och snyggt fotat från Tara Donnes portfolio!

Bilder från fotograf Tara Donne!


RSS 2.0