Mera utemiljöer...

Nu när värmen verkar komma på riktigt och de flesta vill vistas utomhus så mycket det bara går. Då tycker jag om att vila ögonen på sånt här och längta tills sommaren tar fart på riktigt! :)Bilderna kommer från sylisten Paul Joseph Hoppers hemsida!

Grönt är skönt!

Såna här trädgårdsmiljöer fastnar jag alltid lite extra för. Det ser så lugnt och skönt ut med allt grönt som ger svalkande skugga varma sommardagar.

Bilder från Fotograf Eric Staudenmaier!

Uppiffning i skåpen behövs...

..och då menar jag att jag behöver nytt... ALLT i tallriksväg.
Den enda lilla lilla nackdelen i form av i-landsproblem när det gäller föräldraledighet är att vi måste prioritera slantarna. Och just nu är det alldeles för mycket jag vill ha. Skit va? :)

Men det är då IKEA kommer in i bilden. IKEA är BRA och IKEA är billigt. De översta tallrikarna var mina favoriter tills jag upptäckte att de var off-white. Jag har ett kritvitt köksbord och upplever att porslin i off-white ser dassiga ut mot vitt. Men de nedtill, med silverkant var också ursöta. ARV och ARV Bröllop hette de visst..
Drömbadrum!

Jag gillar råa material som betong och när väggarna inte bara är fyra släta...väggar :). De får gärna fungera som avskärmare och gärna flyta ut och ihop lite här och var. Är det någon som inte förstår vad jag menar så är det ungefär såsom på bilderna nedan ;-).Bilder från Marie Claire!

Oslagbara färgkombinationer!

Här är en av dem i alla fall.
Från superduktiga norska stylistduon Kråkvik & D`Orazio!
En gammal filmteater...

...har man gjort om till ett ursnyggt och fullt beboeligt loft. Svart och vitt är alltid (nåja nästan i alla fall) snyggt. Här gillar jag uppdelningen med färgerna - det svarta köket gör sig bra mot det stora luftiga och vita vardagsrummet.

Bilder från OWI!


Picknick på hög nivå!

Ljuvligt och jag vill ha sommar mer än nånsin...Bilder från Andreas Mikkel Hansen!

Ta en dusch ute i det fria!

Ja, men hur härligt hade inte det varit och vilken start på dagen va?!


Bilder från Sköna Hem och Sawyer/Berson!

Sovrum!

På temat vitt och svalt där man sparat lite på detaljerna, men där de som finns ger rummen själ, kommer här en liten blandad kompott

PS. Jag är ledsen för dålig fart på bloggen det senaste. Men jag har en liten på nio månader här hemma som är fantastiskt uppmärksamhetstörstande just nu. Helt naturligt prioriteras hon före datortid! :) Men puss på Er alla som fortsätter kika in och jag kommer snart igen med mera uppdateringar!!

Blandade bilder från Marie Claire, Sharyn Cairns, boligmagasinet och någon jag tyvärr inte minns.

RSS 2.0