Somrigt i Italien

Ett åh så charmigt och rofyllt hem. Kolla in de vackra trämöblerna och köksluckorna som ser ut att kunna vara ihopsnickrat av vanlig vacker drivved.

Bilder J Canosa!

Dekorera fikastundenVill man piffa till fikastunden eller middagen lite extra så berättar Sweet Paul om ett sätt att göra det. På ett både vackert och mycket enkelt sätt. Man kan också använda små blomrör i glas och hänga i grupp om man vill njuta av blommorna lite längre.

Så enkelt och självklart

Ljust, pastelligt och med viss romantik. Det passar mitt humör idag :-).
Härliga bilder från Rachel Whiting!

Glad Midsommar!

Jag hoppas att alla mina goa läsare får en underbar och härlig Midsommar!


Bilder från Trine Thorsen!

Jag passar också på att tacka er alla som läser och tar lite av er tid till att kommentera här på bloggen. Det gör det ännu roligare att blogga och ni är guld värda!!

NU, blir det snart iväg till havet för traditionellt midsommarfirande med dans runt stången, sill, jordgubbar och allt det där :)!

Ränder!

Jag gillar ränder, gärna i grafiskt svart och vitt. Men nu till sommaren väller färgerna över både i hemmen och på människor . Med hela kroppen full av sommar är jag inte särskilt svårflörtad. Så jag passar på att bjuda på lite ränder i just rosa och turkost, som jag nämnde nedan, medans känslan sitter i :-).

Bilder från Shootfactory, Spanska Elle Deco och den sista minns jag tyvärr inte!

Lite random från Marie Claire

Här slåss färger och mönster om uppmärksamheten. Och jag känner att rosa kombinerat med turkost mer och mer börjar bli en sommarfavorit!
Ett omgjort magasin!

En smakfull och strikt bas av svart vitt och grått livas upp med några få men väl utvalda färgklickar.
De stora fönstren släpper in generöst med ljus och ger liv åt rummen.
Bilder från OWI!

Lounge chair!

The Divine Collection heter serien de här vackerheterna kommer ifrån. Designen står The Maison Ventury för.

Så himla lyxigt eleganta. Kolla in spirorna! :-)

Hemma hos Jane Whitfield

Jane Whitfield som är Marc Jacobs högra hand. Hon och hennes familj har hus i närheten av Versailles. Ett gammalt hus från 1870 som de lyckats toppbra med att renovera och inreda i samstämdhet med sekelskiftet. 
Kolla in de äppelgröna Eames-stolarna till det maffigt rustika bordet...
Bilder från Telegraph UK!

Vitmålad tegel i färgglad loftvåning!

Tegelväggar är nog allra snyggast vitmålade, kom jag på då jag såg detta. De roliga figurerna/dockorna återkommer som en röd tråd i alla rum. Trots dem och alla glada färger får jag en något reserverad känsla av det här hemmet. Men jag ville visa det ändå kände jag!Bilder från OWI!

Tapeter på väggen - fast annorlunda!

Juninumret av Elle Decoration UK bjöd på mycket fint. Det här hemmet blev jag helt såld på. Tyvärr ligger det ju inte ute på nätet.. Men jag hittade i alla fall det absolut bästa från reportaget! Kolla vad man gjort med Deborah Bowness handtryckta ursnygga tapeter - hängt upp dem som tavlor. Åååh, jag vill härma!


Bilderna hittade jag på bloggen The good design (som jag fasen inte hittar igen så kan tyvärr inte länka men jag minns att den hette så)!

Spännande hem!

Om man följt min blogg ett tag är det kanske ingen nyhet att jag är mycket för den industriella känslan i inredningssammanhang. Här kommer nämligen lite mer av den varan. Ett sånt här hem blir inte tråkigt - det går liksom inte. Man har inte sett allt genom att slänga ett snabbt öga. Det är ofta det som gör det personligt, att det finns mer att upptäcka.

Snygga och coola detaljer, grymt snygg fönstervägg i anslutning till trädgården, bordet och dess underrede, små prickar över i:et som t ex kristallamporna. I sovrummet, där står det ett arkivliknande skåp som på riktigt ger mig - för att använda ett något urvridet ord i bloggvärlden - habegär! :-)


Bilder från Light Locations!

En omgjord bondgård i Sydafrika!

Familjen som bor här har en regel. Hemma, där umgås de med varandra. Mobiler och annan kommunikation med omvärlden finns endast i mycket liten skala därför att detta är ett hem för relaxing.
Svalkande vitt utgör basen och därpå tillkommer rustika inslag av trä och en härlig mix av gammalt och nytt. I det ena sovrummet blev jag lite förälskad i den vackra tapeten.


Bilder Living Etc!

Till uteplatsen!

Här är ett axplock av allt fint jag hittat då jag letat runt efter saker till uteplatsen. Jag är hemskt duktig på att hitta fint, massor av fint. Så mycket att det blir hemskt svårt att välja och bestämma sig!

Men idag är detta några av mina favoriter! Adrion LoveSeat från ROOM!
Praktisk vit korg och krukorna från mysiga Annas Botanic City!
Kors, kudde, glasklocka och trädgårdstapp (hur vacker?) från goa Elisabeths Anyhow! (- som dessutom har suverän REA upp till 50% ni inte får missa!)


RSS 2.0