Gott Nytt År!!

Hoppas ni får ett riktigt gott 2009!!!

Snyggingklocka!

Gillar! Det var en enkelt grafisk och praktisk design på den här. Man ser dygnets ALLA timmar...om man nu är i behov av det! :-)
Kommer härifrån!

GOD JUL!!

Hoppas Ni har en lugn och mysig julhelg framför Er!

God Jul!!Bild, Sköna Hem!

Vart tar julkorten vägen?

Ja, vart hamnar julkorten varje år? Gömda och bortglömda i en låda långt inne i ett skåp nånstans kanske?
En toppenidé är att samla dem och allt annat smått och gott som inte riktigt hittar sin plats och göra en tavla eller ett collage. Det blir mycket roligare än de klassiska julkortskorgarna som åker upp i många hem runt jul.Bild från Domino!

Fina paket!

Att packa in alla paket och lägga dem under granen är en stund som nästan är helig här. Det ska spelas julmusik och drickas glögg och gärna ätas pepparkakor eller lussebullar också. Sedan sätter man sig och beskådar sitt verk i sin helhet och njuter en stund. :)

Jag gillar den klassiska inpackningen i brunt naturpapper och bruna snören med en vaxstämpel. Men i år får det bli något annat. Alla ska packas lika samma! Här är lite inspiration för Er och för mig från Isabella Smiths hemsida.
Fotokulor!

Man kan ju dekorera och piffa till julgranskulorna på alla möjliga sätt.
Att printa ut fotografier på familjemedlemmar och klistra fast på julgranskulorna är ett sätt. Det går garanterat hem hos kidsen om inte annat.

Skärmdump Klikk.no!

Underbart är vitt


Tänk om man ändå hade två hem. Eller i alla fall en sommarbostad eller så. Då skulle min sett ut något i stil med det här. 
Badrummet! Sovrummet med den söta vaggan! De lantligt slitna möblerna! De franskcharmiga vikväggarna! Kristallkronor!
Yes! Ge mig allt! :-)
Bilder från Mari Eriksson!


RSS 2.0