Lugnt och enkelt

Här är lite bilder på interiörer som, i alla fall jag, blir helt lugn i kroppen av. Bilderna kommer från Whiting Architects!













Lite samma..

Lite samma som inlägget nedan. Men det här var mer avskalat och förfinat. Gillar hur de målat väggarna.. Ett extra plus för känslan i bilderna.









Bilder från fotograf Pierre-Jean Verger!


Nytt och Gammalt har blivit sambos

Vi kan väl säga att det här hemmet beläget i Rom fungerar ganska schysst som inspiration till den länge rådande trenden där gammalt möter nytt, va?! Mitt intresse fångades av mixen och en och annan smart lösning. Bilderna kommer från ATCasa!












Modern konstnärslya

Eller lya var väl en underdrift. Se så vartenda rum verkligen badar i ljus och rymd och de vita väggarna och golven lyfter upp det hela ytterligare. De mörkare och robusta träslagen passar i mina ögon perfekt i såna här hem. Annars kan jag vara lite sådär med dem. Kolla också rummet i rummet - vad är det för något kul? Jag ser bara att själva konstellationen är snygg. Min knaggliga skolitalienska var inte ens knagglig, den var liksom helt borta märkte jag nyss..










Bilder från ATCasa!


Living on a houseboat

Hoppas att ni, alla mina fina läsare, har fått njuta ordentligt av solsken nu i ett par dagar. Här i Göteborg har det nästan varit riktigt sommarväder. Så jag har tagit mig en stund om dagen att passa på att njuta och fräknarna som lurpassat hela vintern börjar äntligen titta fram.

Jag tyckte det här gulliga och färgglada hemmet på en husbåt passade bra nu i vårsolen. Just att det är en husbåt är ju hela grejen. Eller vad säger ni?! :)









Bilder från TimesOnline!


RSS 2.0