Tre våningar

Ett snyggt hem med loftkänsla i retroruffig miljö. 


OWI


Fokus på mixade stolar

Hittar man den rätta mixen av stolar så är det här så himla snyggt!


Bilder från Apartment Therapy, Living etc, 2st okänd, och Pure Public!


Håll i er nu!

Jag kan flytta in här närsomhelst. Så coolt!
En sån härlig mix av gammalt och nytt. Lamporna är helt i min smak, särskilt Jieldelamporna som får agera taklampor och ljusslingan på golvet. Det grå sov/badrummet är underbart. Det här var inspiration på hög nivå för min del. Vad tycker ni?

Det absolut coolaste av allt! Vet ni vad det är? Jo, det är dessutom en husbåt...det ni!Ibland blir jag så glad över att inredning är ett stort intresse hos mig. Så himla mycket snyggt jag ramlar över hela tiden, både i riktiga livet, på nätet och hos andra bloggar. Det är en vacker värld, eller hur!?


Bilder från Living Agency!


Out of size

Lite mer styling från tyska stylisten Maria Grossman. Jag gillar hennes portfolio, hon är duktig och har glimten i ögat. De här bilderna kommer från fotografen Monika Schürle.


Magnolia

Fantastiskt vackra blommor och fantastisk vacker styling bjuder stylisten Maria Grossman oss på. Härlig start på den här dagen kände jag!


Fotograf Janne Peters!


Lekfullt och färgglatt

Såna här hem får mig alltid att le. Starka kitchiga färger som blir desto mer framträdande mot den vita bakgrunden. Det känns på gränsen till barnsligt men enstaka "down to earth"-möbler som till exempel här, äggetfåtöljen, får oss att stå kvar med ena benet i vuxenvärlden.
Ser ni tv-möbeln? :)Boligmagasinet!


Ruffigt och cosy på samma gång!

Jag blev så glad då jag kikade in hos Desire to Inspire idag och såg att de visade det här hemmet. Det har varit med i Elle Interiör för längesen och jag letade efter det på nätet då, för att visa er. En del hem fastnar liksom bara i minnet och detta var ett sånt.

Jag älskar verkligen allt.
Fotograf Stellan Herner!


Nytt hos Anyhow!

Jag älskar när webshopar ständigt fyller på med nyheter och fylls på det gör det hos Anyhow.
Elisabeth lägger ner otroligt mycket tid och omsorg åt att handplocka produkterna från hela Europa åt oss kunder.
Här är några av mina favoriter just nu.
Fjärilstallrikarna har jag redan köpt och är galet nöjd! Nu jag är riktigt sugen på en sån pall i industristil, tror det kan vara snyggt att mixa upp med runt köksbordet...Anyhow!


Inspirationsväggar

Varje gång jag ser en fotovägg/inspirationsvägg av de här slagen som nedan, stannar jag upp och tittar närmare, inte sällan blir jag sittande en bra stund och betraktar fotografierna. Jag tycker att det här är ett utmärkt sätt att skapa ett ytterst personligt blickfång i sitt hem. Vart man väljer att placera den kan ju bero på val av motiv på bilderna. Men jag har sett vackra verk på alla möjliga ställen och tycker de är storslagna nästan precis överallt. Som här nedan,  vid arbetsplatsen, i sovrummet i som sänggavel eller varför inte på en hel väl vald vägg som substitut för en tapet eller målarfärg.Style files, Melanie Acevedo, Marie Claire, Husligheter.


Svarta golv och tak

Vad säger ni? Inte så dumt va?


Taverne Agency


Fotograf Pernille Enoch

Duktiga fotografen Pernille Enoch har riktat objektivet mot sitt eget hem som hon visar upp på sin hemsida och i septembernumret av Elle Decoration UK. Hon har verkligen lyckats mixa nytt med vintagefynd på ett riktigt snyggt och mysigt sätt. Tavlorna är dessutom hennes egna verk och sätter ytterligare en personlig prägel på hela hemmet.Pernille Enoch


RSS 2.0