Lite shopping..

..har jag ägnat mig åt precis. Det tog mig ungefär två sekunder från att nyhetsbrevet ramlade in till att den var hemklickad :). Galet cool och fin poster, och till ett väldigt trevligt pris à 60:-. Hos Anyhow.se!!
Jo, det slank ner lite till. Det är ett problem jag har - kan aldrig hålla mig till listan..:)


Färgglatt och vågat retrohem

Här har man helt struntat i den där "regeln" att man ska ha en neutral färgbas på väggarna. Det är fullt ös ungefär överallt, men möblemanget håller ändå helheten kvar på jorden. Ett personligt och befriande hem tycker jag.
Jo, så stöter jag på de fina Serge Mouille-lamporna lite precis överallt just nu :)..Bilder från Marie Claire!


Svart och vitt

Jag gillar arbetsplatsen och köket mest av det här hemmet. Tänk att ha så högt i tak att man behöver stege för att ta sig :-)...

Bilderna kommer från fotograf Paul Barberas hemsida!


Serge Mouille

Det finns två lampor i den här världen som jag verkligen verkligen vill ha. Den ena är en Jieldé (eller tre eller så..) och den andra är en vägghängd tvåarmad Serge Mouille (de andra funkar förstås också fint, men om man ska vara lite kräsen menar jag). Den förstnämda känns ju mer som en realistisk önskan. Därför att prislappen på en Serge Mouille är några tiotusentals kronor och det är hemskt synd eftersom det försvårar köpet något :).

När jag surfar runt på nätet sparar jag ofta ner bilder jag finner inspirerande och om de inte är tänkta att användas i bloggen så struntar jag oftast i att anteckna källan, som då givetvis glöms bort. Så hav överseende!


Näst sista bilden hade jag källa på och den kommer från Studioilse! (Edit: Det är ju ingen Serge Mouille på just den bilden, men den är god nog :))

Här kan ni förresten köpa en om någon blev sugen..Jag är ett Proformafan, yes I am!

För ett litet tag sen fick jag en utmärkelse av fina Irene med bloggen Proforma. Tack snälla Irene, jag blir jätteglad över sånt här! :-))

Jag har massor av favoritbloggar så egentligen skulle listan över vilka jag vill skicka den här awarden vidare till kunna göras hur lång som helst. Men om jag tar några lite sådär slumpmässigt så skulle det kunna se ut såhär;
At Home, R&S, Inneoute, Design Delight och Ellmania!
Precis som hos Proforma är den här helt utan förpliktelser :)..


RSS 2.0