Allt var bara så SNYGGT!!

Ett fantastiskt snyggt och personligt hem! Det tillhör Annick Lestrohan och Bernard Colombani och ligger i centrala Marseilles. De har gjort om och renoverat en gammal fabrik. Det industriella finns kvar och de har blandat material, textilier och texturer friskt.


Kika runt mer i detta hemmet på Living etc Här!
Rostfritt!

Snyggt kök i öppen planlösning. Jag blev påmind om hur snyggt det är med rostfritt! Lampan ovanför köksdelen på översta bilden väcker dessutom habegär...

Bilder från Sköna Hem!

Udda detaljer!

En av trenderna inför 2009 är ju att införa lite udda och roliga detaljer i inredningen. Allt behöver inte vara dyrt designmaterial - tvärtom om man ska följa trenden. Mycket går att fynda på loppis och liknande. Att införa lite färgstarka färgklickar här och var piggar också upp!Bilder från Studio Paterakis!

Snyggaste vattenkokaren?

Det var någon som råkade lägga sladden till vår vattenkokare för nära plattan så den blev ordentligt svedd. Går det inte att laga måste vi ju ha en ny....

Det här var en ovanlig (men ändå inte) och snygg variant i porslin (?). Synd den inte finns på marknaden bara :).Formgivaren är duktiga Chris Kabel som hade mer kul design på sin hemsida för den som vill kika!

Efter & kommer @??


Kommer @ - tecknet att bli det nya &? Inte helt omöjligt, men hur som helst blir det en värdig efterträdare! :D

Jag gillar!

Bilder från Trendkompagniet!

Gruppera mera!

Samla ihop vaser, ljusstakar, krukor eller vad ni nu har mycket av och komponera ett vackert stilleben av er samling. Sakerna kommer garanterat bli ett härligt blickfång i rummet.Bilder från Trendkompagniets nya katalog!


Husmusen skriver om Lisa Bengtsson för Indiska!

Jag måste säga att jag blev förälskad i de här kopparna! Jag kan lätt tänka mig att dricka mitt the i dem från och med vecka 8! :)


Läs mer hos Husmusen!

Vitt när det är som bäst!

Vit är en färg som dominerar i många svenska hem. Det är en tacksam färg som öppnar upp, ger en ren och fräsch känsla och som släpper in ljus.

Här visar jag en variant på hur snyggt det kan vara med ett helvitt hem.
Se de stora härliga fönster, den underbara struktaturen i taket som är så typiskt för sekelskiftesvåningar, vitlackerade golv som bara expanderar mer och mer,  titta även på det vackra arbetet på räcket som löper längs trappan. Det är rejält samtidigt som det ger ett skört och bräckligt intryck.Bilder från Alexander van Berge!

Villa Collection Summmertime!

Som alltid blir jag oerhört inspirerad av Villa Collections produktbilder. Nu kan man kika på deras vår och sommarkatalog på hemsidan.

Det här stolarna blev jag väldigt förtjust i. Så snyggt med texten baktill.

Bilder Villa Collection!

Dålig uppdatering!

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Det nya året fick sig en rivstart så datortid överhuvudtaget har fått prioriteras bort. Men jag är inte långt borta och kommer snart igen med nya krafter! :-)

PUSS!!

Japp! Nu lämnar den här bloggen...

...JULEN och släpper istället in våren. För det är precis de absolut minst mysiga två - tre månaderna som ligger framför oss nu. Då börjar det krypa efter värme i hela mig!

Ett tips för alla dem som känner en liten tomhet då gran och pynt åkt in/ut i sina gömmer igen är att fylla hemmet med vackra snittblommor och buketter. Tulpaner är prisvärda nu. De håller sig med rätt skötsel ganska länge och en bukett sprider du lätt ut i flera rum!Sia!

Blått som funkar...

..i min värld i alla fall! Med vackra mönster och som endast några få accentdetaljer. I en lugn och luftig miljö. Precis såhär! Det får mig att omvärdera mina skeptiska känslor gentemot färgen BLÅ!! - liiite! :)Sia!

RSS 2.0