Liza Giles

Liza Giles är inredningsstylist hos Designers Guild (inte helt otippat:)). Såhär ser hennes underbart vackra hem ut. Man ser ju definitivt vem det är hon jobbar åt!

image232


image233


image234


image235


image236


image237

Källan och bilderna är från den fina  bloggen This is Glamourus och fotografen heter James Merrell!

I Singapore..


..finns det ett hus där någon bor såhär! :-)


image225

image226

image227

image228

image229


image231

Bilderna kommer från Shootfactory!

Där var den!

Purple  hittade några bilder på Donna Karans lägenhet som jag tycker så mycket om och som var med i förra eller om det var förrförra numret av Elle Decoration UK. Richard Powers heter fotografen!


image222

image223

image224

Ljust och luftigt!

Sharyn Carins har en hel del härliga bilder på sin hemsida. De här tyckte jag extra mycket om! Gillar när man använder  några få inslag av trämöbler och då helst lite rejälare men med rena och enkla linjer i en ljus och luftig miljö.


image217

image218

image219


image221


Skuggor i taket!

Den här genommysiga lampan föll jag för. I mitt hem hade den passat jättebra i sovrummet! Överhuvudtaget så tycker jag att det är kul när tak är framhävande med färg, tapeter eller ljussättning. Just nu lyser min adventsstjärna i fönstret och kastar skuggor i form av små stjärnor på väggarna och i taket....och jag är stormförtjust :-D. Det får duga sålänge dårå!


image215


image216

Här hittas den!

Attractions!

För drygt en månad sen öppnade Attractions  på kungssgatan här i Göteborg, sitt flashiga showroom på övervåningen. Där vandrar man omkring i en stilren, ljus och luftig miljö.

Mitt stylish-ska :) sinne är helt betuttad i den här livsstilsbutiken med designmöbler, roliga och snygga accessoarer, en jättetuff coffeshop och cool lekhörna för barn. Personalen är übertrevlig och kämpar på för fullt med att få göteborgarna att upptäcka och uppskatta deras lite annorlunda koncept.


image214


RSS 2.0