En fransk sommarvind sveper in!

Ett härligt ljust och luftigt hem med en alldeles lagom fransk touch! Återigen ser vi en mix av olika råmaterial som harmonerar. Snyggt! Badrummet var helt fantastiskt, lägg märke till att det saknas dörrar.

Ett hem som verkligen släpper in sommaren!

Bilder från Fotograf Frédéric Vasseur!

Jag har en liten crush on...

...Caroline af Ugglas :).

Jag, mina systrar och vår mamma brukar varje vår och höst boka in någon eller några konserter eller teaterföreställningar. Det är mysig kvalitetstid tillsammans och en härlig start på våren. I påskhelgen var vi iväg för att se och lyssna på Caroline af Ugglas. Denna söta stjärna bjöd på skratt, toppenbra musik och inte minst på sig själv!

Därför tyckte jag att det var kul då jag ramlade på en artikel på Family Living där hon även bjuder på sitt hem!
Jag tyckte det var så rätt. Lite bullrigt, färgglatt och laidback sådär....:-)Från Family Living!

En lummig terass!

Om jag ändå hade en terass, då hade jag gärna inrett den efter det här temat. Tills dess får min minimala uteplats duga. Med lite gröna växter i krukor, några ljuslyktor och kuddar och filtar går det nog att skapa mysfaktor även på den! :)Bilder från Boligmagasinet!

Tavelramar!

Fyll upp väggarna med tomma tavelramar i olika färger och former!  Eller låt dem stå lite sådär nonchalant på golvet lutandes mot en vägg. Hur snyggt hade det inte varit att måla dem i olika knalliga färger nu till våren?!
Varianterna är många. 
De här bilderna inspirerar mig idag!

Bilder från Desire to Inspire och fotograf Marc Scott!

Den här lördagen till ära...

...kommer här lite skön inspiration från fotograf Morten Holtums portfolio.

Ha en härlig dag i vårsolen! :-)Morten Holtum!

Rosa och grönt!

Rosa och grönt är en populär kombination i färgglada hem. Beroende på vilka nyanser man använder skapar man helt olika effekter. I det här urgulliga hemmet känns det bara så harmoniskt och mysigt. Ett riktigt "stanna på en fika" - hem blir min känsla! :-) Bilderna kommer från fotografduon Pernille Kaalund och Louise Kamman Riising som tillsammans driver Heyhome!

Lite mer vår/sommar...

...i naturnära färger, den här gången från Sia!


Sugar in my bowl...

De här är så löjligt snygga, vackra och roliga - ja allt på samma gång - så det är inte sant. Snacka om att göra thestunden/fikat till en upplevelse utöver det vanliga.
De finns att köpa på min favoritshop Anyhow !

Det är också sista dagen att delta i Anyhows tävling där man har en chans att vinna en lyxig necessär:


Duka upp med vitt och grönt!

 
Det här var en riktigt frisk och fräsch dukning tycker jag. Så fint med de utplacerade småbuketterna och enkelt att piffa till det hemma med även till vardagsmiddagen.Bilder från Juniper Floral Designs!

RSS 2.0