Sleep in the city

Via Lotta Agaton klickade jag mig in på Sleep in the city, ett företag i Belgien som hyr ut ruskigt snygga lägenheter. Detta är en av dem, en tvåa på 60 kvadrat och den betalar man 120 euro natten för. Jag tror man skulle må gott här...:)

Så just det ja...

..om ni noterar något att bloggen uppför sig dumt framöver så säg gärna till. Själv såg jag nyss att min header liksom försvann. Trevligt! Men det får jag* ta tag i imorgon..

*Lilla Systeryster då ;)


Vintage-loftlife

Hej allihop! Hoppas ni haft en bra månad in i det nya året. Hos oss var det lite sjukstuga och annat som puttade ner bloggen i priolistan och dessvärre också tiden att kommentera hos er andra goingar. Men med en ny look här på bloggen så har lusten och tiden infunnit sig igen. Hoppas ni håller mig sällskap! :)

Detta hemmet tror jag att jag bloggat om förut nånstans, men då visade jag nog bara upp köket. Nåja, här kommer resten av ett supersnyggt personligt vintagehem i loftstil. Notera att badrum och sovrum är synkade och tur var det att jag inte såg någon toalett (förhoppningsvis gömd bakom dörrarna) för då hade min pryda sida gått igång...:)                   


Bilder från OWI!

     


Stökigt!

Det kommer vara lite stök här på bloggen idag och kanske imorgon då jag möblerar om lite :). När det är klart är bloggandet i full gång igen!


RSS 2.0