Mimou!

Mimou är mest känt för sina ganska exklusiva textiler. Men de har även en del tapeter och accessoarer. Jag gillar den där lampan som syns helt i nedersta bilden. Hur svårt kan det vara att trixa ihop en sådan själv? Ett lampskelett , nål, tråd och tyg...sen är saken klar! Japp!!Bilder Mimou

Oversized!

Den här loftlägenheten var kul! Allt är så STORT! Det är nog ingen liten människa som bor här, det hade liksom förstört proportionerna :-).
De är så snygga också - Barcelonafåtöljerna i vitt skinn.

Bilder från Shootfactory

Grått, svart och vitt!!

Det här hemmet har färgskalan (??) jag gillar allra mest - dvs grått, svart och vitt. Det är också de färgerna som den största delen av mitt eget hem består av. Här har de även mixat lite gammalt och nytt som ger rummen lite extra karaktär.

Bilder från Andrea Raisfeld Locations!

Lampa!

Den här lampan är så ruskigt snygg! Och ruskigt dyr... Just den här hittade jag hos ROOM.
Om någon har sett ett billigare alternativ någonstans i vårt avlånga land så TIPSA pleaaase! :-)ROOM

I samma tema...

...som nedan kommer här lite till. Men detta är mer genuint i kategorin industriellt!

Bilderna kommer från Lavish Locations!

Industriell touch!

Det här är en stil som jag tycker om! I grunden känns den maskulin i både material och färg - inget fel i det, (tvärtom!) - men det är också trevligt att det går att knorra till det så den passar i ett familjehem också.. :-)
Bilden högst upp har jag ingen aning om var jag hämtade den nånstans, men resten kommer från Sköna hem och Living etc!


Hemmakontor!Här är lite olika varianter på hur man skapar en trivsam arbetsplats i hemmet. Ett plus i kanten är att inrätta det vid ett fönster då man både får ordentligt med ljus och en utsikt att studera då kreativiteten tryter.

Bilder från LivingEtc, VTWonen och HousetoHome

Vintrigt hos SIA!Jag gillar Sia! Stilen känns mycket, lyxig och soft på samma gång. Det här gnistrar och får mig att tänka på en annalkande vit (förhoppningsvis) vinter!

Japp!!

Hur oförskämt som helst har jag haft ett långt blogguppehåll, MEN nu har det börjat klia i fingrarna igen så bloggandet fortsätter. Tack för alla sköna kommentarer och jag hoppas mina gamla läsare förlåter mig och snart hittar tillbaka! :)


Roberto Cavalli..

..gör så att jag nästan vill börja dricka Coca Cola!! Eller i alla fall ha ett par stycken stående i mitt annars så ostylish kylskåp. :-)RSS 2.0