Litet REA-tips för Göteborgare.

På Drottninggatan ligger en liten butik som heter Rummet och som säljer produkter från märket Kartell. Det verkar som om de ska stänga igen och har nu 50% rabatt på allt i butiken. Den har hållt på ett par dagar men det finns säkert chans att fortfarande fynda.

Edit: Butiken har stängt nu!

Jag har redan en av mina favoriter från Kartell. Jag älskar verkligen "rörliga" möbler. Alltså såna som är lätta att flytta runt då jag gillar att möblera om litegrann då och då. Den här hoppar runt lite hipp som happ i lägenheten :).


Kommentarer
Postat av: InneoUte-Malin

Synd att man inte bor i Götebord. Den där runda hurtsen är en gammal favorit. Dottern måste ha ett sånt sängbord när hon blir lite större och förstår att man inte ska rita på fina saker som mamma köper. :-)

2009-03-11 @ 09:39:28
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: vera

hihi Mina möbler är rörliga vare sig de är det eller inte.... Jag släpar dem runt (eller tvingar mannen att göra det) lite nu och då :)

2009-03-11 @ 21:24:05
URL: http://onweekdays.blogspot.com
Postat av: Anna - Balkongliv

Å, tack för tipset! Jag skickar genast dit maken. :-) Vi har verkligen inte alltid samma smak han och jag, men just Kartells saker gillar vi båda två. Vi funderade också på den där byrån, jag älskar verkligen den, men i slutändan fick det bli nåt annat (det var sängbord vi var ute efter den gången.) Just nu skulle nån stilig lampa sitta fint!

2009-03-12 @ 12:17:29
URL: http://www.botaniccity.com/balkongliv
Postat av: Elisabeth

Skojar du med mig över hela kroppen?... gone :)

2009-03-12 @ 14:02:09
URL: http://levaleende.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Åh jag som ska till Göteborg imorgon, jag kanske måste titta in där =)

Din möbel från kartell gillar jag jätte mycket!

Kram Rebecka

2009-03-12 @ 18:40:43
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

den va stääängd - böööl böööl :)

2009-03-12 @ 23:14:59
URL: http://levaleende.blogg.se/
Postat av: miemie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-12 @ 23:24:04
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0