En gammal pastafabrik i Frankrike

Oh, vad jag älskar sånt här! Gamla lager, fabriker och andra byggnader som görs om till privata bostäder. Det är så kul att se vad som sparas av den ursprungliga arkitekturen, väggar, vrår och golv och hur man lyckas inreda utefter det.

Köket var ju absolut roligast att se med fläkten, svarta snyggokylsåpet, kul alternativ till köksluckor och den snygga avdelningen till vardagsrummet. I sovrummet gillade jag den snygga heltäckningsmattan i rosalila.
Bilder från LoftLife Magasin!

Kommentarer
Postat av: Proforma - Irene

Jag gillar också denna stilen men jag skulle inte kunna bo i det! Jag vill ha mer "ren känsla"... om du förstår vad jag menar!? Men annars så gillar jag lite tuffare stil!

2009-07-25 @ 16:51:45
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Du är en fena på att hitta tjusiga bilder. Vackert! :-)

2009-07-25 @ 20:21:26
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: CreativeActivity - Sandra

Proforma - Jag förstår precis hur du menar. Det finns så otroligt mycket snyggt och så många olika stilar som man gillar men som inte behöver betyda att man vill ha det så hemma. Men inspireras och plocka godbitarna kan man alltid göra :).Malin - Nu gjorde du mig GLAD!! :-)

2009-07-25 @ 21:00:28
URL: http://creativeactivity.blogg.se/
Postat av: Josefine- At home

Vilket fint hem, gillar att de målat hela v-rummet graftgrått. Jag har en vägg här hemma i den färgen men nu blir jag sugen på att måla alla! Synd att jag bor i en hyresrätt bara. Lila som accentfärg till grått är riktigt fint. Jag håller med ovanstående att du är duktig på att hitta bilder på fina hem, hittar bra inspiration härifrån!Josefine

2009-07-31 @ 11:34:33
URL: http://josefineathome.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0