Inspirationsväggar

Varje gång jag ser en fotovägg/inspirationsvägg av de här slagen som nedan, stannar jag upp och tittar närmare, inte sällan blir jag sittande en bra stund och betraktar fotografierna. Jag tycker att det här är ett utmärkt sätt att skapa ett ytterst personligt blickfång i sitt hem. Vart man väljer att placera den kan ju bero på val av motiv på bilderna. Men jag har sett vackra verk på alla möjliga ställen och tycker de är storslagna nästan precis överallt. Som här nedan,  vid arbetsplatsen, i sovrummet i som sänggavel eller varför inte på en hel väl vald vägg som substitut för en tapet eller målarfärg.Style files, Melanie Acevedo, Marie Claire, Husligheter.


Kommentarer
Postat av: InneoUte-Malin

Jag kan bara hålla med. Så grymt snyggt! :-) Ser så enkelt och opretentiöst ut - men kräver nog en hel del tanke och känsla för att bli SÅ lyckat.

2009-09-17 @ 10:46:34
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: [room] by sofie

Håller med dig fullt ut...

Jag stannar också till och blir nyfiken och vill ta del av någon annans tankar och bilder!Härligt inlägg nedan, svarta väggar och tak. Tänk vilken häftig effekt: ME like!!!Kram Sofie

2009-09-17 @ 14:43:25
URL: http://roombysofie.blogspot.com
Postat av: Helena

Ok, det här var droppen. NU ÄR DET DAGS. Har planerat min fotovägg i 1,5 år nu. Nu händer det, tack för inspirationen!

2009-09-17 @ 19:07:53
URL: http://h-examino.blogspot.com
Postat av: Proforma - Irene

Men visst dras blickarna mot en sådan vägg och jag kan nog också stå en lång stund och bara titta! Kul också för en fotovägg blir ju oftast väldigt pesonlig!

2009-09-17 @ 23:52:52
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Designtjejen

Vad fint det var!

2009-09-19 @ 10:00:55
URL: http://designtjejen.hemmakanalen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0