Spännande hem!

Om man följt min blogg ett tag är det kanske ingen nyhet att jag är mycket för den industriella känslan i inredningssammanhang. Här kommer nämligen lite mer av den varan. Ett sånt här hem blir inte tråkigt - det går liksom inte. Man har inte sett allt genom att slänga ett snabbt öga. Det är ofta det som gör det personligt, att det finns mer att upptäcka.

Snygga och coola detaljer, grymt snygg fönstervägg i anslutning till trädgården, bordet och dess underrede, små prickar över i:et som t ex kristallamporna. I sovrummet, där står det ett arkivliknande skåp som på riktigt ger mig - för att använda ett något urvridet ord i bloggvärlden - habegär! :-)


Bilder från Light Locations!

Kommentarer
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

Skåpet i sovrummet var ju bara för läckert!

2009-06-04 @ 11:02:24
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: Helena

Du skulle bara veta hur mycket du inspirerar mig med dina bilder! Skönt att få sitta några minuter och drömma sig bort... TACK!

2009-06-05 @ 11:22:17
URL: http://h-examino.blogspot.com
Postat av: Anna - Balkongliv

Vi har samma smak, det har jag märkt förut. :-) Otroligt härligt hem, utan att vara överstajlat (i alla fall om man jämför...)Tack för krya-på-dig-hälsningen, den gjorde mig glad! Snorar som en tok ännu, men försöker fungera ändå. Det finns ju gränser för hur mycket tid man kan lägga på en förkylning! :-)

2009-06-05 @ 12:28:16
URL: http://www.botaniccity.com/balkongliv
Postat av: Mia

Grymt. Snyggt. Det där skåpet i sovrummet - ge mig! Och köket - underbart. Jag är helt på samma linje, det där lite råa är så himla läckert.tack snälla för gratulationerna men vi säger inte hej förrän vi är över bäcken..:)härlig helg

kramPS. Mammaledig? Fick du barn nyligen? Grattis i så fall. Vilken sort? :)

2009-06-05 @ 14:55:30
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Petra- Designfragment

Får väl stämma in i kören jag också- Skåpet i sovrummet.. My lord, det gör ont i mig, så vackert är det!Tack för din fantastiska blogg, jag har följt den länge, länge!

2009-06-17 @ 23:07:49
URL: http://designfragment.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0